POSJETA LOGOSOFT-u

Kompaniju LOGOSOFT su posjetili učenici 2. razreda Željezničkog školskog centra iz Sarajeva. Učenici, podržani predmetnim profesorima, su izrazili želju da svoje stručno osposobljavanje obogate posjetom jednog Internet service providera i sistem integratora. Logosoft su odabrali kao pravo mjesto za njih. Zanimljivo predavanje na temu informacija i mreža je održao  Izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing, Damir Dizdarević. 
Učenicima je prezentiran i novi savremeni Logosoft Data centar, a prezentaciju Data centra i usluga je održao Benjamin Bašić, Šef mrežnog odjela. 

Učenicima su podijeljeni i prigodni pokloni, a prema njihovim reakcijama, u narednim godinama se može očekivati da se neki od njih pridruže mladom i uspješnom timu LOGOSOFT-a.

Logosoft, kao društveno odgovorna kompanija, će i u narednom periodu pružati mogućnost zainteresiranim školama da svoje stručne posjete organizuju u njihovim prostorijama i sa njihovim stručnim osobljem. Baš ovakve posjete učenicima omogućavaju da steknu širu sliku o stanju na tržištu informacijskih tehnologija i svoje buduće obrazovanje usmjere u ovom pogledu.