Zahvalnica Općine Novi Grad Sarajevo

Općina Novi Grad Sarajevo 16.12.2021.je obilježila 44. rođendan, a tim povodom u multimedijalnoj sali Općine, održana je svečana sjednica, na kojoj su dodijeljena najveća općinska priznanja pojedinačna i kolektivna Zlatna i Srebrena plaketa „Safet Hadžić“, kao i zahvalnice pojedincima i kolektivima za doprinos u razvoju lokalne zajednice.
Sjednici su prisustvovale brojne zvanice iz privrednog, kulturnog, javnog i političkog života, zvaničnici sa federalnog, kantonalnog i gradskog nivoa, članovi porodica šehida i poginulih boraca Armije RBiH, predstavnici osnovnih i srednjih škola, te savjeta mjesnih zajednica i drugi gosti.
Dodijeljene su zahvalnice za doprinos u razvoju lokalne zajednice: Hidajeti Išerić, Suzani Puharić, Edini Nukić, Aneli Šiljević, Huseinu Džananoviću, Almi Alić, Hajriji Preljević, Đačkom domu ”ŽIŠ” i Klubu za praktično streljaštvo ,,Caracal”. Dvije zahvalnice dodijeljene su posthumno, uposlenicima Općine Novi Grad Sarajevo koji više nisu među živima Mirzi Seleskoviću i Ameli Husković